U mě to asi jinak. Oba dva mají spoustu fotek..hlavně jako miminka, to asi u všech. Filípka jsem fotila hodně, jeníčka fotím hodně a řekla bych, že i když fotím oba dva, tak teď více asi Honzíka, protože je menší a roztomilejší..ale není to nějak závratný rozdíl. A taťka má asi ten syndrom, takže u něj to sedí. A taky možná záleží, jestli mají rodiče 2 kluky nebo 1 a 1 nebo po 2 klucích přijde vytoužená holčička.. Ráda je mám oba stejně.
jj taky fotím míň, ale zase na druhou stranu si myslím, že u Adámka těch fotek bylo moc 15x v jedné poloze tak teď je jich tak akorát prostě památku mít budu a to je důležité
no tak to musím souhlasit, taky mám matýho 30x jak pase koníky a druhý den znovu
přesně, mě teď přijde, že je těch fotek akorát, že fotím opravdu jen ty zajímavé momenty a ne, že vyofotím spícího Honýse 20x a za 5 minut nespícího Honýse taky 20x
U mě to asi jinak. Oba dva mají spoustu fotek..hlavně jako miminka, to asi u všech. Filípka jsem fotila hodně, jeníčka fotím hodně a řekla bych, že i když fotím oba dva, tak teď více asi Honzíka, protože je menší a roztomilejší..ale není to nějak závratný rozdíl. A taťka má asi ten syndrom, takže u něj to sedí. A taky možná záleží, jestli mají rodiče 2 kluky nebo 1 a 1 nebo po 2 klucích přijde vytoužená holčička.. Ráda je mám oba stejně.
no tak to já samozřejmě taky
To já jen na vysbětlenou, aby to nevyznělo, že miluju víc Jendu..to ne, jen je prostě menší a roztomilý.
no tak to já samozřejmě taky
To já jen na vysbětlenou, aby to nevyznělo, že miluju víc Jendu..to ne, jen je prostě menší a roztomilý.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
PjóDatlé píše:
Borůvka píše:
nojo, to je úděl... já třeba oproti bráchovi taky nemám skoro žádnou fotku... Já jsem si ale třeba tady všimla, že jak se narodí druhé, tak jsem každý dává fotečku a jak roste a tak a naopak se zapomíná na to první, který je ještě taky malý brouček...
no tak to si nemyslím, že by tady některá z nás opomíjela toho staršího broučka
nojo, to je úděl... já třeba oproti bráchovi taky nemám skoro žádnou fotku... Já jsem si ale třeba tady všimla, že jak se narodí druhé, tak jsem každý dává fotečku a jak roste a tak a naopak se zapomíná na to první, který je ještě taky malý brouček...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
PjóDatlé píše:
Borůvka píše:
PjóDatlé píše:
Borůvka píše:
s fotkama, nebavíme se o lásce....
ani s tím nesouhlasím
no tak to mám asi štěstí, že tu jsou vždycky nový fotky miminek...
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
jo jo, je to tak. proste realita. i kdyz si to clovek nerad priznava, tomu druhemu uz se nevenuje tak, jako prvnimu. ani to nejde. ale taky se snazim ani jednu nesidit treba muj mladsi bracha vubec nema zadne fotky z narozenin, zadnych
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru