Předmět příspěvku: Re: Stále více žen je ochotno darovat svá vajíčka
Napsal: pon 01. úno 2010 0:31:12
Registrován: ned 01. bře 2009 21:42:07 Příspěvky: 203 Bydliště: Sokolov
janek píše:
Mišulka píše:
Já jsem byla před devíti dny darovat a ten pocit,co mám je k nezaplacení,jsem moc ráda,že jsem mohla někomu pomoct
já taky darovala, i když už oplodněná..., ale jelikož vím jaký to je na "druhý straně barikády", jsem strašně ráda, že se najdou super ženské, které do toho jdou s úmyslem někomu pomoct
Napsal: pon 01. úno 2010 9:11:57
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Mišulka píše:
Ivculka píše:
Je to určitě krásný někomu takhle pomoct Já bych do toho klidně i šla, ale stačí mi zmínka o injekcích do břicha a bojim bojim
Já se taky strašně bála injekcí,byla jsem domluvená že mi to bude píchat můj přítel...ale pak jsem si to nakonec píchala sama ,jsou to malinký jehličky,tak to nejde ani cítit
Jéžiš když já jsem hroznej posera, to to nemůžou nahradit práškama?
Napsal: pon 01. úno 2010 10:18:13
Ivculka píše:
Mišulka píše:
Ivculka píše:
Je to určitě krásný někomu takhle pomoct Já bych do toho klidně i šla, ale stačí mi zmínka o injekcích do břicha a bojim bojim
Já se taky strašně bála injekcí,byla jsem domluvená že mi to bude píchat můj přítel...ale pak jsem si to nakonec píchala sama ,jsou to malinký jehličky,tak to nejde ani cítit
Jéžiš když já jsem hroznej posera, to to nemůžou nahradit práškama?
Napsal: pon 01. úno 2010 10:44:39
Macinka2 píše:
Mišulka píše:
Macinka2 píše:
Tak já už jsem začala s léčbou a zatím jsem v pořádku... ted jen čekám až vajíčka dozrají a půjdou na vyndání
jéé,tak to je super...určitě budeš v pořádku ty i vajíčka a kolikátý den stimuluješ?
včera 6tý den a za chvíli jedu na kontrolu tak uvidíme jak to ve mě vypadá
Tak to už máš za pár ,ale určitě to bude všechno v pořádku .Já šla na vyndání 11tý den,hrozně jsem se bála narkózy..ale je krátkodobá-,pak když jsem se probudila jsem prý říkala pěkný kraviny a že jsem se líp nevyspala -no chtěla bych se v tu chvíli vidět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru