Předmět příspěvku: Re: Většina žen může u porodu jíst a pít, tvrdí odborníci
Napsal: ned 31. led 2010 9:59:19
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Já jsem teda na jídlo neměla ani pomyšlení, ale normálně jsem pila, jíst mi ale potom taky nic nedali , porodila jsem v 14.27 a když jsem se dostala na pokoj, tak mi donesli svačinu.
Já jsem teda na jídlo neměla ani pomyšlení, ale normálně jsem pila, jíst mi ale potom taky nic nedali , porodila jsem v 14.27 a když jsem se dostala na pokoj, tak mi donesli svačinu.
Já se dostala na pokoj asi v půl 12 a jediné, co mě v tu chvíli zajímalo bylo, dones mi kluka a dej mi to jídlo, co je támhle na stole Porodila jsem v 11 a měla jsem tak ukrutný hlad už. A žížeň, no ani nemluvit
Napsal: ned 31. led 2010 11:48:57
Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
tak my jíst nemohli a dokonce ani pít vždycky mi navlhčili plenu a musela jsem to z ní vysávat ale jak jsem přišla na pokoj hned jsem se nabouchala večeří. Měli jsme vepřové na kapustě a kojení, nekojení, bylo mi to v tu chvíli úplně šumák, malej to naštěstí zvládnul v pohodě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru