z vlastní zkušenosti přes veškerou snahu to platí úplně ve všem a u 3. je to ještě horší, není už asi energie, nepřipadne vám to už tak úžasný nebo já nevím.Jára měl za 1. měsíc života celý 100 fotkový album, Renča s Kájou ho měly nejdřív po 3 měsících a tak je to bohužel se vším 1. besídka ve školce, ve škole, 1. veřejné vystoupení.......
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
tomu verim..ale treba u mne je to tak, ze uz ted fotim daleko min nez driv, zezacatku jsem fotila kazdy ksichtik a ted spis zjistuju, ze za posledni 2 mesice nemam zadnou novou fotku, tak teprve hledam fotak
z vlastní zkušenosti přes veškerou snahu to platí úplně ve všem a u 3. je to ještě horší, není už asi energie, nepřipadne vám to už tak úžasný nebo já nevím.Jára měl za 1. měsíc života celý 100 fotkový album, Renča s Kájou ho měly nejdřív po 3 měsících a tak je to bohužel se vším 1. besídka ve školce, ve škole, 1. veřejné vystoupení.......
Ale pak když se nad tím člověk zamyslí, je to smutný, že?
tomu verim..ale treba u mne je to tak, ze uz ted fotim daleko min nez driv, zezacatku jsem fotila kazdy ksichtik a ted spis zjistuju, ze za posledni 2 mesice nemam zadnou novou fotku, tak teprve hledam fotak
jj, to je fakt, ale zase já mám foťák díky Štěpulovi přpraven denně, jako fotím ho hodně, ale Matýho jsem fotila ještě o kus víc
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
PjóDatlé píše:
bonparka píše:
jj, to je fakt, ale zase já mám foťák díky Štěpulovi přpraven denně, jako fotím ho hodně, ale Matýho jsem fotila ještě o kus víc
mozna ze podvedome uz to neni takovej "hit", uz proste vis jaky to je kdyz plazi, ji, smeje, kdyz spi...tak nejak asi..ale ja myslim,ze zrovna ty fotis kluky porad
mozna ze podvedome uz to neni takovej "hit", uz proste vis jaky to je kdyz plazi, ji, smeje, kdyz spi...tak nejak asi..ale ja myslim,ze zrovna ty fotis kluky porad
jj, já fotím hodně a všechno tak snad na sebe jednou kluci nebudou žárlit.... to bych nerada... zrovna teď jsem objednávala fotky k vytisknutí, tak budu Štěpulkovi dělat jeho 1.fotoalbum
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru