Holky, to koukám a to samy od sebe nebo na radu doktora? Mně řekla doktorka, ať si dáme aspoň 3 měsíce pauzu, tak jsme poslechli, a ten 4. to hned vyšlo.
Holky, to koukám a to samy od sebe nebo na radu doktora? Mně řekla doktorka, ať si dáme aspoň 3 měsíce pauzu, tak jsme poslechli, a ten 4. to hned vyšlo.
mě dr taky říkal že máme 3 měsíce počkat a v nemocnici dokonce říkali snad až půl roku, ale známá tchýně dělá v centru umělého oplodnění a ta nám radila ať to zkusíme hned po šestinedělí, že prý to tělo je jak pohnojené a většinou se stane že se to povede, tak jsme to zkusili a vyšlo
mě dr taky říkal že máme 3 měsíce počkat a v nemocnici dokonce říkali snad až půl roku, ale známá tchýně dělá v centru umělého oplodnění a ta nám radila ať to zkusíme hned po šestinedělí, že prý to tělo je jak pohnojené a většinou se stane že se to povede, tak jsme to zkusili a vyšlo
Předmět příspěvku: Re: Otěhotnět můžete hned po potratu, je to dokonce vhodnější
Napsal: úte 31. srp 2010 21:54:10
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
červík píše:
sama od sebe, dr. říkal že mě chcet vidět v květnu ale když přijdu dřív tak se zlobit nebude a já přišla v březnu
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
sama od sebe, dr. říkal že mě chcet vidět v květnu ale když přijdu dřív tak se zlobit nebude a já přišla v březnu
Asi je to tak nejlepší, aspoň se tak dlouho netrápit tím čekáním.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru