Holky, když jsem byla doma s Filípkem ( teď má 5 let), tak jsem měla rok mateřskou 3500,-...to bylo hodně zlé období, pak to naštěstí zvýšili na současnou částku.
raději se už k takovým věcem nevyjadřovat!!!!!!! z první ruky mám informace, jak se v našem státě plýtvá (na škole dlažba dovážená z Itálie a jiné a jiné), takže tohle je nehorázný svinstvo!!!!!
marthy1 píše:
gabula píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
no hezký jen tak dál takže druhé dítě asi nikdy mít nebudeme a přijde mi, že se pomalu začínáme vracet o 20 let později a bude tu pěkná chudoba proč ségra, která studovala do 25ti let od pracáku nedostane nic a cigán podporu dostane???
protože ségra není černá a nenadává do more kandele pipa
no mě to úplně dostalo když v pátek přišla z pracáku, kde jí bylo oznámeno, že nemá na nic nárok a zrovna tam prej přišla nějaká mladá cigaňa se registrovat a hned se ptala na prachy a co myslíš dostane nebo ne?? za chvilu tu budeme jen povl a romové tuto zemi povedou
no už vidím, jak na ně někde čekají tak doba už je pryč
Sestřenka dělala na exekučním a tam teda vyhrožovali, i nůž si přinesli, takže kdybych tam dělala a nějakej cigán by mi vyhrožoval, tak bych měla strach... a ne každýmu dojde, že ti v kanclu toho moc nezmůžou..
tomu věřím já to myslela na to stěhování, že je nikde nikdo nechce
Holky, když jsem byla doma s Filípkem ( teď má 5 let), tak jsem měla rok mateřskou 3500,-...to bylo hodně zlé období, pak to naštěstí zvýšili na současnou částku.
TAk to je síla, to si nedovedu představit
Já už teď taky ne, když si chce člověk občas něco koupit na sebe, tak tehdy to nešlo. Snad ti pitomci zase něco kloudného vymyslí!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru