holky mám dotaz. Pokud mě musí zaměstnavatel držet pracovní místo 3 roky. Může se stát, že mi toto místo (post) může nabídnout po celé republice nebo musí mi držet tam, kde jsem pracovala, než jsem šla na mateřskou?
myslim, ze zalezi, co mas ve smlouve...jestli to je i ze zakona presne nevim, ale vetsinou to byva, ze pul roku (vlatne materskou) ti musi drzet uplne stejne misto a pozici, z ktere jsi odesla a dalsi 3 roky te musi zamestnat na kvalifikacne stejne misto, ale nemusi presne tam, kde jsi byla pred tim
hele,a co znamená....že když dítě dovrší tří let...může navštěvovat MŠ na 4 hod denně nebo 5 dní v měsíci????? Z toho moudrá nejsem. Já mám nahlášenou "čtyřletou" a počítám s tím,že Marunku budu od tří let dávat na dopolko denně do školky....myslela jsem,že to jde....i jsme se tu o tom bavily,že jo....a co ta poznámečka-jen na pět dní v měsíci????
ahá,tak právě si to asi sama sobě vysvětlím .Je to asi myšleno-že do MŠ může buďto celý měsíc denně na max.4hod a nebo na celý den-a to jen těch pět dní v měsíci...je to tak,že?
jesli ji chceš dávat do školky až jí budou tři, tak se tím vůbec zabývat nemusíš, protože tohle omezení platí pro děti, kterým je míň než tři roky
no, nemusi se tim zabyvat, pokud ma 3 letou rodicovskou, ale pokud ma 4 letou, tak si myslim, ze se toho musi drzet, jinak by ji ten rodicovsky prispevek vzali
hele,a co znamená....že když dítě dovrší tří let...může navštěvovat MŠ na 4 hod denně nebo 5 dní v měsíci????? Z toho moudrá nejsem. Já mám nahlášenou "čtyřletou" a počítám s tím,že Marunku budu od tří let dávat na dopolko denně do školky....myslela jsem,že to jde....i jsme se tu o tom bavily,že jo....a co ta poznámečka-jen na pět dní v měsíci????
ahá,tak právě si to asi sama sobě vysvětlím .Je to asi myšleno-že do MŠ může buďto celý měsíc denně na max.4hod a nebo na celý den-a to jen těch pět dní v měsíci...je to tak,že?
jesli ji chceš dávat do školky až jí budou tři, tak se tím vůbec zabývat nemusíš, protože tohle omezení platí pro děti, kterým je míň než tři roky
no, nemusi se tim zabyvat, pokud ma 3 letou rodicovskou, ale pokud ma 4 letou, tak si myslim, ze se toho musi drzet, jinak by ji ten rodicovsky prispevek vzali
tak tak,mám čtyř letou....tak budu dávat Marjánku do školky jen na dopolko,spinkat tam hold nesmí,ale to bych jí stejně nenechávala,když to nejni nutné.Na spaní tam nenechávám ani teď Ivanku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru