Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
holky, naše káťa si kouše nehty. jsou jí 2 pryč, dělá to asi tak 14 dní, možná víc, ale má to okousané šíleně a nevzdává to, vysvětluju po dobrém, po zlém, nic neplatí, co mám dělat?? to je asi psychické ne, něco jí musí trápit, ale já fakt nevím co
u nás to taky tak bylo a ještě semtam i teď, a nepomohlo vůbec nic, koupila jsem v lékárně šíleně hořký lak proti kousání ani to nepomohlo, ani citron, vyhrožování prostě nic a nehty má teda řádně dokousané
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já bych zkusila si nalakovat nehýtky, určitě se jí to bude líbit a když by chtěla, tak říct, že to jde jen na neokousané nehýtky... taky myslím, že v lékárně prodávaj vodičku, která je strašně hnusná, ale nic ji neudělá... Jinak neporadím, vůbec nechápu, kde se to v těch lidech bere, že si začnou kousat nehty a proč...
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
zdenda nekouše ale drápe - drápal, věčně záděrky, zatržený nehtíky, děs, má tu vyřazený starý noťas na malování, tak jsme mu ho sebrali, a řekli že to byl loupáček nehtíček, a až bude mít nehtíky pěkný, tak mu to vrátí, trvalo to dlouho, pořád jsem mu říkala "nedrápej, co to zase děláš...." a bylo to horší, pak jsme si toho přestali všímat, a zlepšilo se to, sem tam ještě přiběhne, že si to zatrhnul, ale už to není tolik, noťas jsme mu vrátili, tak zjistil asi že je to fajn "nedrápat"
já bych zkusila si nalakovat nehýtky, určitě se jí to bude líbit a když by chtěla, tak říct, že to jde jen na neokousané nehýtky... taky myslím, že v lékárně prodávaj vodičku, která je strašně hnusná, ale nic ji neudělá... Jinak neporadím, vůbec nechápu, kde se to v těch lidech bere, že si začnou kousat nehty a proč...
v lékárně se dá koupit přímo lak na kousání nehtů (jmenuje se Mordex), je fakt děsně hořký ... ale u nás ani ten nezabral ... Matýsek ječtě chodil a říkal maminko namaluj mi nehtíky
nj, to zase nam poradila psycholožka aby jsme na nechty dali něco co děcku nechutí, třeba aby to chutilo cesnakem nebo pod. Par dnu to fungovalo ale jen pár. Nakonec jsme mladsi dcere zacli oblekat proste rukavice... A kdyz nemohla - tak vskutku přestala :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru