Ahoj chtěla bych si koupit nový mobil, chtěla jsem vysouvací nebo normální, manae má dotykový a ten nechci. Jenže když tak různě koukám a čtu recenze tak pomalu žádnej není dobrej. Napiště mi prosím jaký máte mobily normální nebo vysouvací a jak jste spokojený hlavně s baterkou a další výhody i nevýhody co jsou. Díky díky moc
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Borůvka píše:
taky chci, a taky se nemůžu pro žádný rozhodnout..to já ještě mám podmínku, že to musí být Nokie...
Tak to jsme na tom podobne, uz skoro rok chci novy mobil, musi to byt Nokie, klasicka nebo vysouvaci, ale zadny me zatim neuchvatil, takze porad nevim...
Mám vysouvací tlačítkový mobil Sony Ericsson w595 (ale to byla myslím limitovaná série) a jsem moc spokojená... dlouho jsem mívala Nokii, pak mě uchvátil právě sony a jsem u této značky už 4 roky a neměnila bych... dotykové jdou mimo mě
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
taky chci, a taky se nemůžu pro žádný rozhodnout..to já ještě mám podmínku, že to musí být Nokie...
Tak to jsme na tom podobne, uz skoro rok chci novy mobil, musi to byt Nokie, klasicka nebo vysouvaci, ale zadny me zatim neuchvatil, takze porad nevim...
no já už budu muset se rozhodnout, jelikož mi trošku blbne..tedy, kápl mi do něj vosk a špatně jde v něm slyšet a taky se mi rozpadá kryt a jelikož se už nedělá, tak mám smolíka... teď mi přijdou penízky, tak půjdu něco koupit...
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Borůvka píše:
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
no já už budu muset se rozhodnout, jelikož mi trošku blbne..tedy, kápl mi do něj vosk a špatně jde v něm slyšet a taky se mi rozpadá kryt a jelikož se už nedělá, tak mám smolíka... teď mi přijdou penízky, tak půjdu něco koupit...
No mne zatim neblbne, jen ho musim nabijet kazde 2 dny, baterka je uz spatna. Mam vyhlidnutou Nokii 6303i, ale porad nejsem rozhodnuta...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
No mne zatim neblbne, jen ho musim nabijet kazde 2 dny, baterka je uz spatna. Mam vyhlidnutou Nokii 6303i, ale porad nejsem rozhodnuta...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru