já fandím kuchyním z ikey. Páč mají skvělý doplňkový program - šuplíčky, do šuplíčku pasující dózy.... přijde mi, že jsou schopní nacpat do malého prostoru spousty věcí. a jinak kuchyně Hanák... Marek je prodává a je fakt, že si s každým návrhem neskutečně pohrajou
Děkuji, prošmejdím to
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Ajko takže za mě rozhodně šuplíky místo skříněk a do nich pomalé dojezdy docela důležité při dětech , moc se mi líbí a jsme moc spokojená s troubou ve výšce zhruba pracovní desky a nad ní potom mikrovlnka.
Ajko takže za mě rozhodně šuplíky místo skříněk a do nich pomalé dojezdy docela důležité při dětech , moc se mi líbí a jsme moc spokojená s troubou ve výšce zhruba pracovní desky a nad ní potom mikrovlnka.
Díky Zuzí, takhle nějak to mám v plánu
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Dobrý den, zařizujeme si s přítelem teď novou kuchyň a nevím, jaké nože do ní koupit. Dívala jsem se zatím na tyhle kuchyňské nože a nedokážu si mezi nimi moc vybrat. S jakou značkou máte zkušenosti? A podle čeho se podle vás pozná opravdu kvalitní nůž? Díky moc!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru