Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky kdo by měl zájem? já bych byla pro uspořádat zase srázek, těším se na vás moc a dojedu určitě... hodně předběžný termín je tedy 22. - 24.6. 2012 ... máme slevu 10% :-) jako stálí zákazníci + množtevní sleva-nedělá to moc ale dobré něco
Naposledy upravil MarcelaK dne sob 28. led 2012 13:25:54, celkově upraveno 1
letos dojedeme na 99 %, pokud nepřijde nějaká nemoc. ideálně kdyby to bylo až v červnu, aby jsme už měli nový auto ale nebyl by problém půjčit si od našich, takže s náma čtyřma počítej místo je mi jedno ale dala jsem z citových důvodů Léskové .
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Na 99% bych jela, složení se uvidí asi později. Loni se mamka nabídla, že by klidně jela místo Toma. A po loňsku vím, že se to dá zvládnout i busem a termín je mi úplně jedno.....
Jo a kdyby bylo třeba, tak se klidně ujmu organizace napůl s Marcelkou (pokud bude souhlasit) s tím, že jí dám konečné verze termínu, počet chatek, osob, dětí a vyberu penízky a ona by byla zase přes komunikaci s ubytováním.
Určitě dojedeme v počtu 4,klidně lesková,čekaj mě teda státnice,termín je konec května začátek června,tak bych radši kdyby to bylo třeba druhý týden v červnu,pokud by ostatním nevadilo.Minule jsme to stejně měli nějak takhle,moc se na vás s Robčou těšíme:o)
tak my taky dojedeme v plném počtu. za nás určitě Leskové, ale klidně dojedeme i jinam A termín bych dala někdy v červnu, tak jako loni Kdyby byla potřeba, určitě s organizací taky pomůžu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru