Tak krom toho, že to tu nefrčí, což bylo jasný, vidím, že nefrčí ani ten web ne? mě se ukazuje jen opravdu pár příspěvků, když dám zobrazit aktivní témata, tak asi 5 a jinak se mi nezobrazuje skoro nic, co vy?
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Mne se zobrazuje taky jen par prispevku, ale to bude asi tim, ze jich tu moc neni a oni se zobrazuji prispevky jen za poslednich 7 dni, kdyz si dole das neco jineho, treba mesic, tak jich tam budes mit vic
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Jitka78 píše:
Mne se zobrazuje taky jen par prispevku, ale to bude asi tim, ze jich tu moc neni a oni se zobrazuji prispevky jen za poslednich 7 dni, kdyz si dole das neco jineho, treba mesic, tak jich tam budes mit vic
Přesně tak, dole se dá nastavit za jak dlouho chceš příspěvky. Já to tak měla vždycky, nevidím žádnou změnu. Je to fakt tím, že sem nikdo nechodí a nikdo nepřispívá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru