Ahoj, tak jmenuji se Monika a v květnu mi bude 36 tudíž žádná mladice. Přítel jeden, Michal 31 let a taky náš šikula Kubíček 28.5.2008. Bydlíme v pronajatém dvoupokojevém bytečku ve Frýdku Místku ale vypadá že se budem stěhovat do baraku za tatkou ted když nám zemřela maminka. Jinak jsem znamením blíženec tak jako Kubík. Jsem společenská upřímná ráda chodím na výlety na hory nebo jen tak relaxuji na zahradě při nicnedělání. Jsem vyučená zahradnice ale pracovala jsem jako prodavačka v obchodě. Nevím jestli se tam vrátím misto obsadili a přítel by rád druhe mimi čemuž se nebráním. Ale největší zálibou krom Kuby je spánek ale to asi dlouho ještě neklapne. jinak od 9 let chodím do knihovny jsem takový knihomol ale v současné době čtu tak maximálně časáky pro maminky. Tak to asi tak zhruba vše. Tak páááá
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
tak já jsem Tereza - 26 let, mám drerku Verunku (skoro rok a 3/4) a manžu Míru - 30 let a ještě máme hafinu Maggie , ta je o půl roku starší než Verunka a je to pěknej zmeťour. Bydlíme v Plzni.
Jmenuji se Veronika, v červnu mi bude 23 let, mám dceru Natálku ta má 21 měsíců, od 8.8.2009 jsem vdaná, s manželem spolu chodíme už skoro 7 let, bydlíme v 3+1, zájmy nemám asi žádné, není čas, ale ráda se bavím,mám ráda kino, sem ráda mezi lidmi.
Ahojky,tak i já se přidám,jelikož mě asi taky moc neznáte..Jmenuji se Dana,bydlím v Krupce u Teplic.Jsem štastně vdaná (6.9.2008) manžel Radek je úžasný chlap,i když nějaké chybičky by se našli a na kom ne,že?.. Mám z předešlého vztahu dcerku Lucinku (11 let ) která má úžasný vztah s Radkem,říká mu tatí a mají se hoodně rádi,už jen proto svého manžílka miluju jak se věnuje dcerce,no a dalším přírůstkem do rodinky je náš 6 měsíční Radeček,který jak už jsem sem psala,je vymodlený dětátko. (na dopor.lékařů jsem neměla otěhotnět vzhledem ke zdrav.stavu,ale neposlechla jsem a bojovala-vyhrála) Za pár dní (26.1.) oslavím 30 let fuuuj toto letí.Jinak před MD jsem pracovala pro GE money,poté v manželovo firmě. A zájmy?Na ty zatím není čas,na plnej plyn se věnuji dětem.. jinak mám ráda sport-plavání,jízda na kole,tanec,četba,posezení s přáteli a poklábosení tady s vámi...jste fain holky..
_________________ _________________ Maminka na plný úvazek =)
Registrován: čtv 29. led 2009 9:44:59 Příspěvky: 3354 Bydliště: Žalany-okr.Teplice
Ahojjjjjjjj jmenuji se Marcela, je mi 25 let mám 2 děti Jiříka kterýmu je 6let narodil se 11.9.03 a Štěpánku které je 18 měsíců a narodila se 9.7.08 další mimi zatím neplánujeme ale určitě ještě jedno chci
hoja já sem péťa a mam doma Emu kočičky Šamánka a Šivu mojeho skoro muže Toma a našeho skorobratra Kubu žijeme v Praze většinou nám bývá blaze protože se ničeho nebojíme a stále do všeho jdeme po hlavě aby taky ne že jinak je mi asi tak 23 mám ráda pivo knížky klid postel a červenýho trpaslíka a jednou bych si přála domeček na kopečku energeticky soběstačnej a k tomu stádečko koz a par oveček jinak jsem nafoukaná protivka co ji nikdo dlouho nevystojí jinak jsem vychodila estetickovýchovné gymnázium zaměření na výtvarku pak sem zkusila sociální práci ale nessedlo mi to a šla jsem do pracovního procesu rok a pul jsem dělala v krachujícím hudebním vydavatelství a do prdele mě poslal sám pan Korn
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
hoja já sem péťa a mam doma Emu kočičky Šamánka a Šivu mojeho skoro muže Toma a našeho skorobratra Kubu žijeme v Praze většinou nám bývá blaze protože se ničeho nebojíme a stále do všeho jdeme po hlavě aby taky ne že jinak je mi asi tak 23 mám ráda pivo knížky klid postel a červenýho trpaslíka a jednou bych si přála domeček na kopečku energeticky soběstačnej a k tomu stádečko koz a par oveček jinak jsem nafoukaná protivka co ji nikdo dlouho nevystojí jinak jsem vychodila estetickovýchovné gymnázium zaměření na výtvarku pak sem zkusila sociální práci ale nessedlo mi to a šla jsem do pracovního procesu rok a pul jsem dělala v krachujícím hudebním vydavatelství a do prdele mě poslal sám pan Korn
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
grapas píše:
mělas Korna předběhnout a poslat tam jeho
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
mělas Korna předběhnout a poslat tam jeho
dámy bez komentářů a jen tak mimochodem jeho poslední cédéčko se 4 tetem jen díky nám vyšlo o rok a pul pozděj a navíc nakonec někde uplně jinde než u nás a celou tu dobu jsem mu JÁ řikala už to bude
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Ahoj, jmenuji se Martina a jsem alkoholička Dobře - Martina ze Zlína, mám 27 roků, bydlím v bytě s přítelem, pokladem Kájiškem, suchozemskou želvou a duchem mrtvého křečka Celý pracovní život jsem dělala prodavačku, to mi jde...dokud nemusím jednat s lidma Mé zájmy jsou kreslení, čtení, duchovno a esoterika....na nic z toho teď není moc času. Asi jsem známa tím, že hodně hraju na počítači a jsem náladová
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru