Registrován: pát 30. led 2009 1:25:53 Příspěvky: 2961 Bydliště: Praha
Ahojky takze jmenuji se Eva,v dubnu mi bude 25 mam stredni zdravotnickou skolu,pote jsemaz do materske pracovala v Ikemu na oddeleni akutni kardiologie intenzivni pece (koronarni jednotka)... nas chlapecek Martinek se nam narodil 4.11.2009,ktery nam dela jen samou radost.Manzel se jmenuje tez Martin se kterym jsme se vzali 21.6.2008.Astale stastni.zijem v Praze..
_________________ _________________ nyni na materske a :o)
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Tak jo, já jsem princeznička Lenička a jsem tu asi nejmladší (32). Doma nás je 5 - Vojta, naše milované kočičí mrdky Luci a Fer a můj Jindříšek, který se o nás hezky stará. Žijeme si v pohádkové chaloupce v Brně a máme se všichni moc rádi. Doma se nejradši válíme a jíme a to nám moc vyhovuje.
Registrován: čtv 29. led 2009 10:37:48 Příspěvky: 1369 Bydliště: Teplice
Tak tedy já se taky přidám: Jmenuju se Lenka je mi 32 let(7.11.1977)pocházím z Teplic a tam žiju do ted:-) Jsem vdaná za mýho manžu Káju 33 let a společně spolu bojujem (itálie )už 14let...a náš dlouholetej vztah jsme oba přežily a vzaly se v roce 2001 a za 7let poté se nám narodil další silná osobnost malej Kájík kterého milujem a rozmazlujem , já jsem vyučená prodavačka a při těhu jsem si dálkově dodělala maturitu na podnikání v obchodě,před těhu jsem dělala ve sklárně asi 7let na směny a nehodlám se tam vrátit ani omylem. Můj největší koníček krom rodiny je četba(esoterika-karty,numerologie,astrologie,duchovní zákony atd.) , baví mě číst o stravě jak může působit na člověka atd. prostě mě baví vše co se točí kolem sebepoznání a seberealizace.Také mě bavila jízda na kole,plavaní rekreační, miluju přírodu především na jaře takže procházky a ráda bych do budoucna až našetříme cestovala,sem tam kolečkové brusle a dříve když byl čas prochajdy s naším psem Badíkem (11,5let) . A jsem od přírody děsnej lenoch a spáč...ale pššššššššššššššt to víte ted jen vy...všem to zapírám..
Tož teda já také Jmenuji se Šneček Monika,za chvíli mi zaklepou na dveře 31ní narozky,pocházím z Chomutova,tohoto času se nacházím na dobu neurčitou na Opavsku.Mám 15měsíční vymodlenou dcerku Adélku (ráda bych letos či příští rok ještě Elišku nebo Davídka ) Doma mě rozčiluje 3krát denně přítel Daniel A jinak mě baví cestování,focení, rochnění ve vodě,knížky, tyto stránky , a když mě to občas popadne,tak i uklízení Jinak si myslím,že se se mnou dá vycházet,ráda pomůžu v nouzi či jen tak, umím dělat vrbu (na vykecání ) jsem přátelská.. ..díky svému chlapovi-totálnímu flegmatikovi jsem v sobě objevila pěknýho cholerika ,při NEnáladě raději lezu do kouta a jsem docela cíťa..
PS:díky za tento blog,pač si snad udělám ve vás větší jasno
ahoj, jmenuji se Renáta je mi 32 let a jsem z vesnice mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem,kde máme malý domeček vystudovala jsem Rodinnou školu s maturitou, pak při zaměstnání vysokou - Speciální pedagogiku pro učitelky MŠ před mateřskou jsem pracovala v MŠ, kde se chci také vrátit 1.12.2007 jsem se šťastně vdala a 16.10.2008 se nám narodil Matěj - Matýsek jinak mé záliby - samozřejmě Matýsek a pak když jse troška času tak pletení a šití
Registrován: stř 28. led 2009 20:30:16 Příspěvky: 398 Bydliště: Pardubice
Ahojda. Já jsem Hanka z Pardubic, v dubnu mi bude 31. Povoláním jsem firemní právník. Jsem dva a půl roku šťastně vdaná, momentálně šťastně těhotná (potřetí čekáme první tak letos se snad už dočkáme šťastného konce). Mým největším koníčkem je orientační běh.
Tak já taky Jmenuji se Jana a za měsíc a kousek mi bude 26let. Mám 17měsíčního syna Matyáška Bydlíme spolu v našem bytečku 3+1 kousek od Jičína.Vyučila jsem se Zahradnicí ale tuto profesi jsem dělala jen 3 měsíce. .Pak jsem nastoupila do fabriky Má povaha je klidná,hned mě tak nic nevytočí ale dokážu i vybouchnout Také jsem dosti najivní ale snažím se s tím bojovat.Já to těm chlapům nedaruju
_________________ _________________ Jsem štastná maminka!
Tak se taky přidám Jmenuju se Petra, je mi ještě pár dní 28, mám skvělého manžela Ondřeje (34), synka Matouška (*17.8.2008) a miminko v bříšku (16tt) Pocházím z Vysočiny, ale už 10 let žiju v Praze, v současné době teda v Roztokách u Prahy a tady asi i zůstanu Vystudovala jsem gymnázium a pak jsem strávila 6 měsíců jako au pair v Anglii a později ještě jednou 1 rok v Londýně jako student a chůva, takže mám zkušenosti s dětma od 3 měsíců do 13 let Povolání jsem vystřídala spoustu - od prodavačky všeho možného po kancelářskou krysičku v jedné malé kanadské firmě s kávou, kam se hodlám po RD vrátit, byla jsem tam nadevše spokojená Záliby mám: čtení (momentálně čtu TO od Kinga, in line, cyklistika, cestování - hlavně k moři a pak největším koníčkem jsou samozřejmě moji clapíci
Tak: jmenuji se Pavlína a jsem z Hulína , jsem vdaná a v červnu mi bude 30. Mám už dvě holčičky: Viktorku (4.5. 08) a týdenní Janičku (4.1.10).
Vzhledem k mému věku jsem stále bez praxe, bez zaměstnání. Dlouho jsem jen studovala, takže jsem vlastně absolvent. Po mateřské uvidím kam mě vezmou, jestli vůbec někde. Jinak jsem vystudovala něco jako management a marketing.
Koníčky: zahrádka, tak ráda jsem se rýpala v hlíně, dokud to šlo, teď už nebyl čas a ani asi jen tak nebude. Pak mám občas nápady, které mi vydrží tak měsíc, většinou domácí práce nebo různé metody, výtvory a ták. Čtení vůbec nehrozí, už tak dost si počtu tady .
Jinak a miluju jaro, tu vůni, když rozkvétají stromy nebo začnou pučet lístečky a všechno se zelená. A horko, klidně i 35 stupňů. Takže i vše, co se s létem spojuje, kolo, procházky, být venku a ták...
Jmenuji se Martina, je mi .. sakra, pořád se to mění.. 28let. Mám 20měsíčního chlapečka Pavlíka. Odstěhovala jsem se z Brna za přítelem do Třebíče, kde bydlíme ve 2+1 a mě je to tady malý. Jak byt, tak město, ale zase je to klidnější. Práci mám v Brně, takže po mateřské dám výpověď a budu nezaměstnaná. Ale třeba se nám do té doby povede holčička. Chlapeček by taky nebyl k zahození a výpověď dám později. Dám ji vlastně tak i tak. Jsem hrozně nudná, tichá, nenápadná, nevýrazná vzhledově, za to prostorově hodně výrazná. Zájmy moc nemám, u všeho vydržím chvíli. Jsem nervák, neumím se moc omlouvat, neumím odpouštět a špatný věci si pamatuju hodně hodně dlouho. Chce se někdo kamarádit? Určitě bych na sebe mohla prásknout ještě víc, ale není to blog jen o mě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru