Od doby, kdy tyto super stránky skončily uplynulo několik týdnů, měsíců, let??? Nevím!!! Vím, že mi chyběly! Připomenula jsem si tu nyní těhotenství se Štěpulou, kterému už je skoro 27 měsíců... no letí to.... Z Matouška je školkáček, velice spokojenej.... Štěpulán je vzteklinka,velká osobnost No máme se v rámci možností fajn a doufám, že se tu opět sejde super banda mamin!!!!! Holky, chyběly jste mi!!!!!!!
ahoooooj tak já se taky přidám ...myslím že to zkončilo,v době kdy se nějak narodil Tomášek a ten už teď má 15měsíců a Matýsek bude mít příští měsíc 4roky jsem zvědavá kolik se nás tady vlastně opět sejde, ale už se na to moooooc těším
Ahoj všem,jsem ráda,že to tady zase frčí Elišce je právě dnes 11 let Mirda s Tobíkem začali chodit do školky Jen otázka...kdo je ten náš vedoucí,ta hlavička,co to dala zase zpět????
Od doby, kdy tyto super stránky skončily uplynulo několik týdnů, měsíců, let??? Nevím!!! Vím, že mi chyběly! Připomenula jsem si tu nyní těhotenství se Štěpulou, kterému už je skoro 27 měsíců... no letí to.... Z Matouška je školkáček, velice spokojenej.... Štěpulán je vzteklinka,velká osobnost No máme se v rámci možností fajn a doufám, že se tu opět sejde super banda mamin!!!!! Holky, chyběly jste mi!!!!!!!
Já to mám podobně.....
_________________ Ivča, Anička a Marek
_________________ osobní bankéř, teď šťastná maminka :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru