Jani, myslela jsem, že jsme se na něčem dohodnuly. Došla mi trpělivost, možná byla pravda, cos psala, ale taky možná výmluvy. Pokud bych měla závazky já někde, našla bych si zplůsob, jak je uhradit a ne dělat mrtvého bropuka!!!!!! Doufám, že do konce roku pošleš to, co máš :-(
Takže vzhledem k tomu, že jsem se dozvěděla další věci, napíšu to tady už na tvrdo, abyste věděly, jaká Jana je. Požádala mne, abych jí uháčkovala věci na trh. Nyní mi dluží 1300 a neprodané věci na zpět a nemohu to z ní dostat :-(
Naposledy upravil Raduška dne čtv 29. pro 2011 9:46:33, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: Znovu Jana Němcová - aktualizace
Napsal: čtv 29. pro 2011 15:50:50
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Já jsem s Janou jako s obchodnicí problém nikdy neměla, vždycky všechno poslala včas. Chápu Raduš že jsi naštvaná, ale co já vím, tak Jana nechodí moc ani na FB, a tady jsem ji neviděla dobrého půl roku možná - je fakt že sem nechodím moc ani já. Je to drsné, ale chápu že to potřebuješ nějak z Jany dostat, nechápu co se děje, Jana taková nikdy nebyla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru